Download Lagu Nella Kharisma - Kelangan MP3

Uploaded on: 13 Jan 2020
Nella Kharisma - Kelangan

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Kelangan di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Kelangan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Kelangan

Artist : Nella Kharisma
Duration : 05 Min 43 Sec
Views : 1K
Size : 7.18 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kelangan

Hang sun karepno…biso ambi riko
Selawase….yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning…ceritone wis bedo
Saikine riko wis sing ono
di gowo wong liyo

Hang sun karepno…biso ambi riko
Selawase….yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning…ceritone wis bedo
Saikine riko wis sing ono
Di gowo wong liyo

[Reff:]
Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang...hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan..di gowo wong liyo
Lilo sun cobo ngelilakeno
Masio… abot hang sun roso
Hang sun karepno…biso ambi riko
Selawase….yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning…ceritone wis bedo
Saikine riko wis sing ono
di gowo wong liyo

Hang sun karepno…biso ambi riko
Selawase….yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning…ceritone wis bedo
Saikine riko wis sing ono
Di gowo wong liyo

[Reff:]
Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang...hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan..di gowo wong liyo
Lilo sun cobo ngelilakeno
Masio… abot hang sun roso

Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang...hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan..di gowo wong liyo
Lilo sun cobo ngelilakeno


TAGS:
Mega record
dangdut jawa timur
music lable
B6Ok9FITxWAmaIOb2ABBWnoV8Y4QEudDe5qjbr1Z