Download Lagu Syahiba Saufa - Mesam Mesem MP3

Uploaded on: 29 Nov 2019
Syahiba Saufa - Mesam Mesem

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Mesam Mesem di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Syahiba Saufa - Mesam Mesem Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa , Download Lagu Download Lagu Mesam Mesem

Artist : Syahiba Saufa
Duration : 04 Min 04 Sec
Views : 104.4K
Size : 6.15 MB

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Mesam Mesem

Dudu mergo sun wis ilang
Welas nong awak riko
Tapi mergo isun emong mokso

Welas riko magih sing biso
Ucul teko ati
Sedurunge riko isun duweni

Sopo hang kuat ngelakoni welas
Hang njerone mung sandiworo
Mundur isun teko cerito iki
Makne riko sing katek ngapusi

Sun wis weruh dung riko apus apus mesem
Padahal riko sing demen

Welas riko magih sing biso
Ucul teko ati
Sedurunge riko isun duweni

Sopo hang kuat ngelakoni welas
Hang njerone mung sandiworo
Mundur isun teko cerito iki
Makne riko sing katek ngapusi

Sopo hang kuat ngelakoni welas
Hang njerone mung sandiworo
Mundur isun teko cerito iki
Makne riko sing katek ngapusi

Sun wis weruh dung riko apus apus mesem
Padahal riko sing demen


TAGS:
Syahiba Saufa
Mesam Mesem
Nusantara Channel
bNr1ZTqRKVGWOQWHnnNpFc4EmuD8Yr5WvWhul29l