Download Lagu Happy Asmara - Lintang Ati MP3

Uploaded on: 12 Jan 2019
Happy Asmara - Lintang Ati

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Lintang Ati di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Happy Asmara - Lintang Ati Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara , Download Lagu Download Lagu Lintang Ati

Artist : Happy Asmara
Duration : 04 Min 48 Sec
Views : 6.3M
Size : 6.23 MB

Lirik Lagu Happy Asmara - Lintang Ati

Lintang seng ono neng wengi gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja ning atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Keroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh nimas seng dadi memanik ing kalbu
Mung sliramu sing ono neng atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng ning jero dodoku
Gedheno roso tresno iki
Amung tak simpen neng njero ati

Lintang seng ono neng wengi gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja ning atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Keroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh nimas seng dadi memanik ing kalbu
Mung sliramu sing ono neng atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng ning jero dodoku
Gedheno roso tresno iki
Amung tak simpen neng njero ati

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng ning jero dodoku
Gedheno roso tresno iki

Amung tak simpen neng njero ati


TAGS:

wzVpQ5LFV9vBDUDvQwAMnJa6ptk1QJepMz0m4mdD