Download Lagu Syahiba Saufa - Lir Pedote Banyu Koplo Version MP3

Uploaded on: 24 Nov 2019
Syahiba Saufa - Lir Pedote Banyu Koplo Version

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Lir Pedote Banyu Koplo Version di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Syahiba Saufa - Lir Pedote Banyu Koplo Version Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa , Download Lagu Download Lagu Lir Pedote Banyu Koplo Version

Artist : Syahiba Saufa
Duration : 05 Min 26 Sec
Views : 360.7K
Size : 7.01 MB

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Lir Pedote Banyu Koplo Version

ati seru ngarepaken
biso kumpul riko maning
nglalekno kabeh alangan
mlaku nong dalan hang anyar

mulo sun sing tau biso
kadung urip tanpo riko
mungkir roso hang sun gowo
tulus sun njaluk sepuro

isun yoro sing kepingin
koyo banyu lan lengo
hang isun arepi
koyo lintang lan ulan

biso keloronan
sun lan riko sesandingan
urip bebarengan
sampek mandeke jaman, lir pedote banyu

mulo sun sing tau biso, kadung urip tanpo riko
mungkir roso hang sun gowo, tulus sun njaluk sepuro

isun yoro sing kepingin koyo banyu lan lengo
hang isun arepi koyo lintang lan ulan
biso keloronan, sun lan riko sesandingan
urip bebarengan, sampek mandeke jaman, lir pedote banyu

isun yoro sing kepingin koyo banyu lan lengo
hang isun arepi koyo lintang lan ulan
biso keloronan, sun lan riko sesandingan
urip bebarengan, sampek mandeke jaman, lir pedote banyu


TAGS:
lir pedote banyu
syahiba saufa
official live
koplo version
dangdut koplo
dangdut
samudra record
syahiba saufa lir pedote banyu
lir pedote banyu syahiba saufa
lir pedote banyu koplo
syahiba saufa - lir pedote banyu (koplo version) - (official live)
syahiba saufa - lir pedote banyu (koplo version)
syahiba saufa full album terbaru 2019
syahiba saufa dangdut
syahiba saufa melon music
live performance
official live performance
xBMX6DygV262ODOzJxphCEUl7imhoxFyOKfxk25o