Download Lagu Nella Kharisma - Ngelali MP3

Uploaded on: 13 Jan 2020
Nella Kharisma - Ngelali

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Ngelali di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Ngelali Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Ngelali

Artist : Nella Kharisma
Duration : 06 Min 56 Sec
Views : 1.9K
Size : 8.31 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ngelali

bengi iki isun ngengeti
ngengeti riko hang wes ngelali
sun pageri lan sun rumati
dung wes mekar riko ngelali

bengi iki isun ngengeti
ngengeti riko hang wes ngelali
sun pageri lan sun rumati
dung wes mekar riko ngelali

mung gitar iki hang dadi saksi
urip bebarengan selawase
ulan lan lintang nong duwuran
podo ngajaki gendingan

tetesan banyu moto sun iki
kadung sun ngenget ngengeti
duh gusti nopo diko
gawe urip isun gediki

isun wes sing percoyo ambi omongan riko
bengen ngumbar suworo isun riko gawe loro
isun wes sing percoyo

bengi iki isun ngengeti
ngengeti riko hang wes ngelali
sun pageri lan sun rumati
dung wes mekar riko ngelali

mung gitar iki hang dadi saksi
urip bebarengan selawase
ulan lan lintang nong duwuran
podo ngajaki gendingan

tetesan banyu moto sun iki
kadung sun ngenget ngengeti
duh gusti nopo diko
gawe urip isun gediki

isun wes sing percoyo ambi omongan riko
bengen ngumbar suworo isun riko gawe loro
isun wes sing percoyo, isun wes sing percoyo


TAGS:
Mega record
dangdut jawa timur
music lable
CLcPumNg3G7XnhIKcMWH7HmSFVCbHqR6iNtfhxzS