Download Lagu Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra MP3

Uploaded on: 16 Nov 2019
Jihan Audy - Balungan Kere  Accoustic Medley Feat Wandra

Download Lagu Gratis Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jihan Audy , Download Lagu Download Lagu Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra

Artist : Jihan Audy Feat Wandra
Duration : 08 Min 14 Sec
Views : 259.1K
Size : 9.89 MB

Lirik Lagu Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra

Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti anti
Bebrayan tekaning pati jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni kabeh mung titipane Gusti
Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senadjan balungan kere ora kendo nyambut gawe
Senadjan dalan ra alus seng penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni kabeh mung titipane Gusti
Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah


TAGS:
wandra
jihan audy
balungan kere
balungan kere jihan audy
balungan kere wandra
wandra feat jihan audy
wandra feat jihan audy balungan kere
darboy genk
bGBByrGG89ISmt97yRmlqb9gsRPmPO4ImctgHYed