Download Lagu Topik Sudirman - Saklawase MP3

Uploaded on: 07 Nov 2019
Topik Sudirman - Saklawase

Download Lagu Gratis Topik Sudirman - Saklawase di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Topik Sudirman - Saklawase Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Topik Sudirman , Download Lagu Download Lagu Saklawase

Artist : Topik Sudirman
Duration : 04 Min 16 Sec
Views : 48.3K
Size : 5.91 MB

Lirik Lagu Topik Sudirman - Saklawase

pancen aku ra sempurno
ijik akeh salah kurange
nanging aku bakal ngek i bahagia
nganti suk mben nganti tuek
ndunyo mandek mubeng..

saklawase..
atiku pancen nggo kowe
ra bakal dinggo liyane
percayakno atimu ning aku
tresnamu ra bakal dadi pilu..

saklawase..
ragaku pancen nggo kowe
ngusahakne saktekane
wingi aku piyambakan
saiki ora bakal
mergo kowe.. masa depan..

mugo-mugo.. susah seneng
loro sehat.. bareng bareng
aku ora sempurno
nanging kowe sempurno
dadio wong sing bakal
nyempurnakke uripku hoo..

saklawase..
atiku pancen nggo kowe
ra bakal dinggo liyane
percayakno atimu ning aku
tresnamu ra bakal dadi pilu..

saklawase..
ragaku pancen nggo kowe
ngusahakne saktekane
wingi aku piyambakan
saiki ora bakal
mergo kowe hee.. masa depan..


TAGS:
menikah
nikah
marry
pop
jawa
didi kempot
guyon waton
ndarboy genk
om wawes
topik sudirman
new
baru
piyambakan
pedot
surakarta
musisi
solo
dangdut
romantis
9oS7yeOciiv2y2Kmp6GnuGNQJNIjIwJ5vOQoH2Cw