Download Lagu Nella Kharisma - Kesikso Kangen MP3

Uploaded on: 13 Jan 2020
Nella Kharisma - Kesikso Kangen

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Kesikso Kangen di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Kesikso Kangen Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Kesikso Kangen

Artist : Nella Kharisma
Duration : 06 Min 18 Sec
Views : 2.6K
Size : 7.93 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kesikso Kangen

Sing koyo ademe bengi iki,
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati,
Apuwo riko, nono ngancani

Kari kesikso, mergo kangen
Kari keroso, ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen,
Kesikso kangen, kari kenemenen

Sepisan baEn, riko ngatono
Masiyo tah wis, nong njero impen
Kari kesikso, sedino-dino
Rupan riko, sing leren-leren
Tekane…., gudo

Sing koyo ademe bengi iki,
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati,
Apuwo riko, nono ngancani

Kari kesikso, mergo kangen
Kari keroso, ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen,
Kesikso kangen, kari kenemenen

Sepisan baEn, riko ngatono
Masiyo tah wis, nong njero impen
Kari kesikso, sedino-dino
Rupan riko, sing leren-leren
Tekane…., gudo

Sing koyo ademe bengi iki,
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati,
Apuwo riko, nono ngancani

Kari kesikso, mergo kangen
Kari keroso, ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen,
Kesikso kangen, kari kenemenen

Sepisan baEn, riko ngatono
Masiyo tah wis, nong njero impen
Kari kesikso, sedino-dino
Rupan riko, sing leren-leren
Tekane…., gudo
Tekane…., gudo


TAGS:
Mega record
dangdut jawa timur
music lable
j9OLQpw4vDoRz6DZcG4SvJSBrs1AiDBlsFW1Q2TC