Download Lagu Vivi Voletha - Sepine Wengi MP3

Uploaded on: 18 Jul 2019
Vivi Voletha - Sepine Wengi

Download Lagu Gratis Vivi Voletha - Sepine Wengi di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Vivi Voletha - Sepine Wengi Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vivi Voletha , Download Lagu Download Lagu Sepine Wengi

Artist : Vivi Voletha
Duration : 04 Min 28 Sec
Views : 6.9M
Size : 6.03 MB

Lirik Lagu Vivi Voletha - Sepine Wengi

cobo saw-ngen langit wengi iki
kemerlip lintang nambahi kangene ati
opo ra kelingan naliko pacaran
koe nate janji ra bakal mbok blenjani

nanging saiki koe ono ngendi
tekomu tanpo semayan lungamu tanpo pamitan

neng kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
mugo awakmu neng kono biso bahagio
aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

neng kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
mugo awakmu neng kono biso bahagio
aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
yen ujunge bakalan aku nandang loro ati


TAGS:
#Vivivolethaa #SepineWengi #Musik #Koplo
d5Odcu8e8DZ3zmrqrAN4CSH4XJq6PbbUATmyLwbz